Diensten

Service en onderhoud

21 service en onderhoud

Bovema vindt een betrouwbaar klimaat voor mens en product zeer belangrijk. Daarom staan onze monteurs altijd voor u klaar om service en/of onderhoud voor uw installaties te verlenen. Natuurlijk bieden we service en onderhoud voor de installaties die Bovema zelf gerealiseerd heeft maar ook als u de installatie niet door ons heeft laten realiseren, kunnen we u wél voorzien van de juiste service en onderhoud.

Service en onderhoud door Bovema

Bij Bovema weten we als geen ander waar we op moeten letten in de ontwerpfase van installaties. Installaties van Bovema staan in veel gevallen in een (zwaar) industriële omgeving waarbij bovengemiddelde belasting van apparatuur en installaties zeker niet uitgesloten is. We ontwerpen en realiseren installaties die ook in zware omstandigheden en bij veelvuldig gebruik uitstekend functioneren.

Elke installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig, zo ook de installaties van Bovema. Onze service en onderhoudsmonteurs weten precies hoe de installaties het best onderhouden kunnen worden. Aan de hand van belangrijke controle punten wordt uw installatie gecontroleerd. Bij het onderhouden van de apparatuur en installaties worden eventuele slijtageonderdelen (zoals luchtfilters en V-snaren) vervangen of schoongemaakt. Zo bent u verzekerd dat uw organisatie beschikt over een veilige installatie die optimaal werkt en zorgen we samen voor een zo lang mogelijke levensduur van de installaties en apparatuur.

Bovema verzorgt onderhoud aan de volgende installaties:

  • Natuurlijke ventilatiesystemen;
  • Uw gehele luchtbehandelingsysteem;
  • Brandventilatiesystemen;
  • Luchtfiltersystemen.

Onderhoud on demand

Bovema biedt u graag een onderhoudscontract voor uw apparatuur en installaties aan. Zo weet u zeker dat uw apparatuur en installaties de beste service en onderhoud krijgen.

We begrijpen het natuurlijk ook indien u liever geen onderhoudscontract afsluit. In dat geval biedt Bovema ‘onderhoud on demand’. We bieden u dan service en onderhoudswerkzaamheden op afroep. U neemt contact op zodra u ons nodig heeft en wij staan voor u klaar. Net als bij het ontwerpen en realiseren van projecten biedt Bovema ook op het gebied van service en onderhoud werkzaamheden op maat.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u meer informatie over de service- en onderhoudswerkzaamheden van Bovema? Of wilt u direct een afspraak maken voor het verlenen van service en/of onderhoud aan uw apparatuur en installaties? Neem direct contact met ons op.

Voor servicevragen kunt u direct contact opnemen met onze service afdeling via 024-3732373.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen