BOVEMA

NETHERLANDS
 

regeling luchtbehandeling

Bovema Regeltechniek is een allround system integrator. U als klant kunt met vragen over alle gebouwgebonden technieken bij ons terecht.

Onze specialisten ontwerpen, adviseren en leveren hardware en software oplossingen voor een geheel naar uw wensen aangepast gebouw beheersysteem. Onze uitgangspunten zijn gericht op het slim ontwerpen, een laag energie verbruik, geringe initiële kosten, een hoger comfort niveau en een bedrijfszeker systeem.

Bovema past haar oplossingen toe in commerciële, industriële, en institutionele markten. Uw vraag met betrekking tot energiemanagement, HVAC, verlichting en toegangscontrole en vele andere soorten systemen worden door ons geconcretiseerd en gerealiseerd.

Gebouwbeheer:

Wij bieden een unieke benadering voor het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van gebouwbeheerssystemen. Door de toepassing van de LONWORKS ontwikkelingssoftware zijn flexibele regelsystemen gegarandeerd.  Tevens is het mogelijk om grafische web visualisatie en monitoring via o.a. de iLON100 te ontwerpen. Onze robuuste regelaars  zijn o.a. geschikt voor het regelen en aansturen van Koelmachines, Warmtevoorziening, Luchtbehandelingsystemen, VAV- systemen Verlichtingsystemen en Warmte- en koudeopslag.

Bovema S-airregeling luchtbehandeling