BOVEMA

NETHERLANDS
 

luchtverdeling en brandkleppen

Sinds 2010 is Bovema de exclusieve vertegenwoordiger van het Britse Air Diffusion luchtverdeel producten.

Air Diffusion, onderdeel van Ruskin, begon de productie van roosters en diffusores in 1972 en wordt met meer dan 30 jaar ervaring nu erkend als één van de UK'S grootste producenten van lucht distributie producten.

Opgenomen in het assortiment zijn plafond wervel roosters, verdringingsroosters, vierkante of rechthoekige louvreroosters, geperforeerde roosters, hoge inductie spleet roosters, standaard spleet roosters, vaste mes roosters, cilinder jet roosters, jet-mondstuk roosters, panel vloer roosters, vloer wervel roosters, roll-out vloer roosters, lineaire staaf roosters, gebogen jaloezie plafond roosters, non vision roosters, buitengevel roosters en druk ontluchtingskleppen.

Om te voldoen aan de eisen van een veranderende markt worden de producten uitgebreid getest en doorontwikkeld, onder leiding van een eigen R&D. Vele prestigieuze projecten hebben zijn al uitgevoerd met Air DIffusion producten waarbij de voordelen van de eigen R&D tot een optimaal resultaat hebben geleid. Maar ook door een combinatie van de uitgebreide ervaring en praktische expertise kunnen creatieve lucht oplossingen worden aangeboden voor de niet standaard projecten.
brandklep smelrooster
Bovema luchtverdeling alt